Geboortecursus
BadAss Bevallen

Na mijn cursus zul je je zelfverzekerder voelen dan je ooit hebt gedaan en heb je een power in jezelf ontdekt waarvan je niet eens wist dat je het in je had! Jij kan écht bevallen als een BadAssMama, je zult jezelf versteld doen staan. Of het nou gaat om je eerste bevalling, je tweede, je derde of je vierde, deze cursus sluit absoluut aan op jouw wensen en verlangens.

Ik bereid jou in vier avonden voor op je bevalling en geloof me, dat wordt waanzinnig! Ik leer jou alles over de fysiologie van de bevalling, de hormoonflow en hoe je dit optimaal kan ondersteunen waardoor je bevalling soepeler zal verlopen. Ook leer ik je hoe een krachtige en positieve mindset positief doorwerkt op jouw bevalling, zodat je je beter kan ontspannen en het als minder pijnlijk gaat ervaren.

Doordat ik ook veel bevalling in het ziekenhuis heb mogen begeleiden weet ik uit ervaring dat de focus in het ziekenhuis vaak niet ligt op het faciliteren van een ‘gunstige omgeving om het geboorteproces te ondersteunen’, maar meer op het medicaliseren van de bevalling.

Als de ontsluiting bijvoorbeeld niet voldoende vordert of zelfs stagneert, kan er al snel worden besloten om de weeën op te wekken i.p.v. te kijken naar wat een vrouw nodig heeft om haar weeën weer krachtiger te maken. Ik leer jou en je partner hoe je de juiste keuzes kan maken zodat je het natuurlijke geboorteproces kan blijven ondersteunen zonder dat daar direct medische interventies aan te pas hoeven komen. Ik leer jullie om vanuit de juiste kennis weloverwogen beslissingen te nemen, die altijd in het belang van moeder en baby zullen zijn.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de BadAss geboorte training en ben je ongeveer tussen de 25 en 35 weken zwanger?

Klik dan op onderstaande button en schrijf je in. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie voor te bereiden op één dan de mooiste momenten van je leven.

Tarieven

Mijn geboortecursus kost €297,- per koppel en wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar, wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Check je polis goed of je hiervoor in aanmerking komt.

Scroll to Top